Met de boot om op een eiland te skien

Vandaag een bijzondere dag! Met de boot naar Arnøya om daar een tour te maken. Om 8uur stappen we op en varen we 40min. met fantastisch uitzicht over zee en bergflanken. We hebben superweer en de zee ligt er rustig bij. De baai en de haven zijn zonovergoten, dit beloofd een mooie dag te worden.

Voordat we gaan touren vlieg ik eerst wat met de drone. Dan staat de haven, de baai en de boot er alvast goed op. Vliegen over het water blijft spannend, zeker als de meeuwen het niet leuk vind dat er een drone in de buurt is…

We stappen in de ski’s en gaan richting de top. Vanaf de flanken is het een waanzinnig uitzicht over het water en richting het vaste land. De sneeuw is helaas niet top, wat te verwachten was door de wind. Maar het is evengoed weer een mooie tocht. De mannen lopen inmiddels richting de top, maar ik wacht een paar honderd meter lager. M’n knie doet zeer en zolang ik nog een paar mooie dronebeelden kan maken is het geslaagd voor mij. En dat lukt, precies zoals gepland lijkt het alsof de jongens de sneeuw in skien. Gaaf gezicht.

Een mooie aflsuiter van een topweek. Wat een gave ervaring, echt een aanrader!

Bewaren

No Comments

Post a Comment