De laatste keer

Toen ik 7 was ging ik met mijn vriendje Bastiaan op atletiek. Ik herinner me nog goed die ene wedstrijd, een flitsende start maar halverwege was ik al aan het wandelen. Het boeide me niks, na een jaar braaf rondje gerend te hebben was ik er klaar mee, niks voor mij…

Dus mijn moeder zei, zoals ze al eerder had gezegd; “Jij moet gaan turnen!”.

En je weet zelf, moeders hebben altijd gelijk, althans die van mij wel. Dat was 26 jaar geleden en ik kijk terug op een geweldige tijd vol highs & lows, van leren en falen, van vliegen & vallen. Een mooie tijd, maar aan al het mooie en al het goede komt een eind. Zo ook aan het turnen. Met pijn in mijn lijf van de zoveelste blessures en pijn in mijn hart dat ik er toch aan toe moet geven.

Turnen, je was mijn good, bad en ugly! Ik ga je missen.

Highbar from Thijs Ruijgrok on Vimeo.

1 Comment
  • Elly

    10 juni 2015 at 12:24

    Dat klinkt als “ach gossie” maar je vindt vast weer nieuwe uitdagingen in je andere favoriete sporten!
    Liefs van je moeder.

Post a Comment