Downtime

Downtime

Een tijdje terug blesseerde ik mijn knie met het klimmen. Niet eens in een moeilijke route maar gewoon met een lullige beweging, net genoeg om een bandje te verrekken en me voldoende last te geven waardoor ik het nodig vond om naar de fysio te gaan. Die lapte me aardig voor een weekje skiĆ«n, maar tijdens die week was er niet veel nodig om m’n knie weer in de stress te helpen. Uiteraard weer bij de fysio geweest en nu moet ik rustig aan doen. En dat is lastig… Afgelopen weken doe ik braaf mijn oefeningen, kom ik niet in de klimhal en spring en land ik niet met het turnen. Ik fiets af en toe wel een rondje, want dat mag dan wel. Maar afgelopen weekend viel het rondje iets langer uit dan gepland… Dus nu heb ik weer last en heb ik mezelf weer een flinke achterstand op mijn herstelschema gegeven. Grrr!

Ik denk dat het nu echt even serieuze downtime is. Geen belasting op de benen, braaf m’n oefeningetjes doen en over 4 weken weer verder kijken. Over een week ben ik weer bij de fysio… Heel benieuwd hoe ik me dan voel en wat ze zegt.

Ondertussen sta ik natuurlijk te popelen om weer lekker te klimmen en mooie tochten te maken. Voor de zomer staan al wat uitjes gepland maar voor nu is het alleen nog dromen.

No Comments

Post a Comment