Mercedes C300 AMG met Vossen 20″ VSF1 velgen

Afgelopen weekend stond een fotoshoot gepland. Een dikke bak als model en een beetje hobbien met een nieuwe flitser. De auto is helaas niet van mij maar Gijs was zo vriendelijk om wat eerder op te staan en z’n auto op een paar leuke locaties te zetten. Het weer zat helaas niet mee maar dat leverde toch best leuke foto’s op al zeg ik zelf. Het zijn iig andere foto’s dan dat je ze in automagzines ziet.

Fotografie in de polder
We zijn begonnen in de polder waar het stervens koud was en pikke donker. De regen gaf een leuk effect maar ik denk dat we hier nog een terugkomen als het wat droger en lichter is.

Mercedes AMG C300 vossen VSF1

Droger en lichter
Vervolgens zijn we naar Alphen aan den Rijn gereden om een droger plekkie op te zoeken. Een nieuwe parkeergarage met een hoop beton en levert een stoer effect op en ruige foto’s. Uiteraard doe ik wat beeldbewerking in photoshop maar dat is alleen om de auto er zo goed mogelijk uit te laten zien. Een paar close-ups om de bijzondere velgen, een set Vossen 20″ VSF1, in beeld te brengen.

Al met al een leuke ochtend. Ik heb wat kunnen experimenteren en Gijs heeft een paar mooie beelden voor zijn archief en om te delen met z’n (auto)vrienden.

Mercedes AMG C300 vossen VSF1

Mercedes AMG C300 vossen VSF1

Mercedes AMG C300 vossen VSF1

Mercedes AMG C300 vossen VSF1

No Comments

Post a Comment