Graue Wand – Conquest

De 2e rotsbeklimming van deze week maakt me een beetje zenuwachtig. We gaan een poging in Conquest doen op de Graue Wand. Veel spleten en platen. Jelle voelt zich hier thuis, hoe kan het ook anders als berggids, maar deze stijl is mij heel ongewoon. We gaan zien hoe ik/we het eraf gaan brengen.

Indrukwekkende arena

Vanaf de hut lopen we door een arena van grote wanden van grau gesteente. Ramvol indrukwekkende routes. Het weer is goed, we gaan d’r voor.

Spleetklimmen!

Het is gelijk duidelijk dat dit andere koek is. De spleten kan ik prima gebruiken om in af te hangen alleen zonder handschoenen is verklemmen bijna niet te doen. Maar wat is dit een gave route zeg!

Klaar mee!

Na de 7a lengte, waar ik potje kan breken, is het voor mij wel klaar. Koud, moe, tijd om naar beneden te gaan. Voor dit werk moet ik nog ff oefenen…

No Comments

Post a Comment