Vol weekend

Vol weekend

Na een veel te rustige week was het tijd voor een lekker vol weekend. No more slacking!

Zaterdag

Zaterdag ochtend eerst naar Bergschenhoek om de finale route van het Petzl Drytool event, waarin ik zo mega-faalde, te klimmen. Samen met Jelle eerst een route opgewarmd en vanwege de krappe planning direct de (heren) finale route ingestapt. Wat een beest van een route en we hebben ons er goed in stukgeklommen (figuurlijk gelukkig). Ik heb hem wel getopt maar heb voor nu nog een paar blokjes nodig. Daarna ook de dames finale route geklommen, we waren er toch. Die wel in één keer getopt, super mooi! Een goeie en gezellig start van het weekend.

IMG_5584-bew-920px
Jelle’s “Figure of four”

IMG_5598-bew-920px
Mooie passen

Daarna door naar mijn broer(tje) en z’n vriendin. Die mogen binnenkort vadertje en moedertje gaan spelen en Fleur wilde graag op de foto met haar mooie buik. Super leuk! En zeker omdat ik sinds kort een nieuwe camera heb. Perfect projectje om de camera eens goed te leren kennen. Misschien post ik later wat van de foto’s. Ik ben er in ieder geval heel blij mee. En fotograferen met m’n nieuwe turbocamera was volle bak genieten.

Next stop: Pieters home gym. Eerst een shaky, dat hoort er bij. En daarna een potje squaten, deadliften, pull-ups, kneelifts en dat soort dingen. Iets wat ik nooit doe dus zeker interessant. Het viel me tegen hoe technisch bijvoorbeeld een deadlift eigenlijk is. En natuurlijk hoe zwaar een halter kan zijn 😐 Mega respect voor Pieter, die gast is sterk!!! Daarna lekker gegeten en bijgepraat, good times! En nu lekker strammetjes, lekker hoor.

Zondag

Niks rustig aan, we hebben een programma!

’s Ochtend op tijd op de fiets. Samen met Niels, Chris, Radboud en Maurice een mooi rondje door de polder racen. Het waaide nog best maar was nog niet al te koud. Prachtig mooie luchten en goed gezelschap. Het begin ging lekker alhoewel ik mijn benen en rug wel een beetje voelde van de fitness-sessie. Uiteindelijk 43km in 1:30u. Niet slecht.

En ’s middags ook weer geracet… Maar dan op vier kartwielen. En een elektrische aandrijving. Joost en Fleur gaan binnenkort namelijk ook trouwen en daar hoort natuurlijk een soort vrijgezellenfeest bij. Dus met een paar vrienden en wat familie Joost van z’n verbouwproject gehaald en naar de Uithof om wat te borrelen, racen en gezellig een happie te eten. Super leuk in die karts en best intensief 2x een kwartiertje volle bak racen.

IMG_5613-bew-920px

IMG_5619-bew-920px

En nu? Ben ik klaar… Verhuis ik naar de bank met m’n theetje en daarna kruip ik lekker onder de wol. Welterusten allemaal.

No Comments

Post a Comment