Wat gaat goed en wat kan beter

Sinds mijn 8e is er naast mijn vader nog een belangrijk man in mijn leven. Iemand die me meer dan de reuzendraai en de salto heeft geleerd. Iemand die een rol als inspirator en een mentor heeft vervult.

Mijn eerste twijfelachtige stappen in de turnzaal waren ineens vol zelfverzekerdheid omdat Ruud daar de lessen gaf. Het gevoel van thuis kwam natuurlijk door de grote speeltuin die een turnzaal is maar ook door het aura van deze bijzondere man. Zijn coachingskills en opvoedkundige kwaliteiten zijn in een grote groep van jongens terug te zien en die zal ook weer in een nieuwe groep jonge mannen terug zijn te zien.

Na elk seizoen is het vaste prik om bij Ruud en Marjan thuis onder het genot van een heerlijke maaltijd en een goed biertje te praten over turnen. Over “Wat gaat goed en wat kan beter”. Eén van de uitspraken die Ruud en zijn benadering het meeste typeert.

_DSC3981-bew-920px
Samen met de turnmannen.
No Comments

Post a Comment